Městský obvod Plzeň 3
Úvod Život v obvodu Aktuálně z obvodu O zájezd pro děti na Letiště Václava Havla a…

O zájezd pro děti na Letiště Václava Havla a do Leteckého muzea Kbely byl velký zájem

Zájezdy pro děti se dlouhodobě setkávají s velice kladnými ohlasy. Vedení obvodu se proto rozhodlo rozšířit v letošním roce nabídku ještě o další zájezd a máme velikou radost, že i ten se obratem obsadil. Dva zájezdy se již uskutečnily, a to návštěva Zooparku Chomutov, kde se nejvíce líbilo nově otevřené Medúzárium a v zábavním parku pro celou rodinu Mirakulum si atrakce užily nejenom děti, ale i dospělí.

Letošní novinkou je zájezd na Letiště Václava Havla, doplněný o  návštěvu Leteckého muzea Kbely. Na letišti uvidíme v rámci exkurze provoz na ploše, letadla čekající na ranveji a absolvujeme i jedinečnou ukázku záchranné techniky v krátké návštěvě nejmodernější požární stanice v ČR. Vyhlídkovým autobusem se vydáme na prohlídku letiště v části Jih, Sever a Cargo zóny. Zhlédneme odbavení letadel před startem i po přistání a navádění letadel na stání. Exkurzi doprovází odborný průvodce, který jistě ochotně odpoví i na Vaše zvídavé dotazy. Z letiště následně přejedeme do Kbel, kde se nachází letecké muzeum, které početností a kvalitou sbírek patří k největším leteckým muzeím v Evropě. V současnosti má ve sbírkách 275 letadel, z nichž téměř sto je vystaveno v krytých halách, 25 v nekrytých expozičních prostorech, 155 je uloženo v depozitářích a 10 letuschopných je provozováno. Řada letounů patří ke světovým unikátům.

CÍL ZÁJEZDUTERMÍNDÍTĚDOPROVOD - ÚČASTNICKÝ POPLATEKDOPROVOD  - VSTUPNÉ

Letiště Václava Havla

Letecké muzeum Kbely

14.10. 2023

(sobota)

Zdarma200 Kč200 Kč


Zájezd je určen pro děti ve věku od 3 do 15 let, v doprovodu rodiče, popř. prarodiče, kdy podmínkou účasti je trvalý pobyt na MO Plzeň 3. Doprovod (rodiče, popř. prarodiče) uhradí účastnický poplatek 200 Kč a vstupné. Při výběru vstupného již bude zohledněna cena za skupinovou exkurzi. Obě částky budou z tohoto důvodu hrazeny již při nákupu zájezdu. Přihlášení na zájezd bylo možné prostřednictvím elektronického formuláře, který byl zpřístupněn na stránce  www.plzen3.eu.  V tuto chvíli je kapacita zájezdu plně obsazena, a to vč. náhradníků.

V případě dotazů volejte  pí Markovou t.č.  +420 378 036 458.

Děkujeme za všem za zájem a těšíme se na další společné dobrodružství!


Poslední aktualizace: 30. 10. 2023, Knotek Miroslav